Достава

-Пратките се испорачуваат од 3-5 работни дена.
-Пред да се испрати пратката ќе добиете известување.
-Цената на доставата е 120 денари,а за нарачки чиј износ надминува 1200 денари, доставата е бесплатна.


-Доколку имате дополнителни прашања контактирајте не на социјалните мрежи, на телефонски број +38976425365 или на емаил customgiftprint@gmail.com


-Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено.
Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака.
Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.