За Нас

CustomGiftPrint

Ние сме ново-креирана компанија. Единствена веб страна каде на лесен начин можете да ги персонализирате посакуваните производи.
Инспирирани од се поголемата побарувачка за персонализирани подароци и желбата да воведеме новитет на пазарот ја креиравме оваа веб страница.
Со цел да го подобриме Вашето искуство како купувачи, во поглед на персонализирањето на производите, овозможивме бројни опции.
Можете да одберете од веќе постоечките дизајни кои се поставени на страницата, истите да ги промените, да закачите(аплоудирате) ваш личен дизајн или
дизајн кој што ви се допаднал доколку сте љубители на некоја игра, серија, филм итн.
Нашата мисија е насочена кон потребите на потрошувачите нудејќи им квалитетни производи и квалитетна печатарска услуга.
Производите на веб страницата се внимателно одбрани, а принтот долготраен и квалитетен.
Секој производ е прегледан и спакуван пред да се испрати. Пакувањето е eco-friendly и уникатно.