Рекламација

 • Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување),
  ве молиме да не побарате телефонски на бројот +38976425365 од 09:00 до 17:00 часот,
  да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата customgiftprint@gmail.com при што ќе ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот,
  или пак да не контактирате на социјалните мрежи ( instagram, facebook )
  Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката.
 • Трошоците за замена на производи се на товар на купувачот, освен кога купувачот купувачот добил неисправен или погрешен производ.
  За да се замени или врати производ, истиот задолжително мора да биде неоштетен и спакуван во првичното пакување заедно со фактурата.
  Производите кои не се персонализирани, нарачани без принт, може да се вратат во рок од 1-3 дена или пак да се заменат со друг производ.Платениот износ ќе биде вратен во рок од 7 – 14 дена.

Доколку производот е персонализиран, односно испечатен со дизајн, враќање и замена на производот нема да биде овозможено.
За дополнителни прашања, обратете ни се на горенаведените контакти.

РЕКЛАМАЦИЈА